Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gyerek bento dobozok

Rendezés:
5 / 5 csillag!(4)
2.900 Ft
Raktáron
2.900 Ft
Előrendelhető
5 / 5 csillag!(2)
2.900 Ft
Raktáron
5 / 5 csillag!(2)
2.900 Ft
Előrendelhető
5 / 5 csillag!(2)
2.900 Ft
Előrendelhető

Vidám bento dobozok gyerekeknek

A gyerekek általában sokkal szívesebben fogyasztják el az egészséges ételeket, ha azok különleges módon vannak csomagolva. A formára vágott szendvicsek, zöldségek és az igényesen elrendezett gyümölcsök minden apróságban felkeltik a kíváncsiságot. A minőségi alapanyagok és a szülők kreativitása mellett azonban az uzsonnás doboz kinézete is nagyon fontos szempont. Amennyiben szeretnéd meglepni a kicsiket egy igazán vidám ételtárolóval, nézz körbe a bento doboz gyerekeknek kategória kínálatában.

A bento doboz útja a nyugati konyhákba

Az első bento dobozokat több száz évvel ezelőtt, Japánban kezdték gyártani. Az eredetileg kézzel festett, lakozott fa tárolók a hagyományos bento ételek szállítására szolgáltak. A távol-keleti országban a bento leginkább rizs körettel tálalt, hússal és zöldséggel, valamint savanyúsággal gazdagított finomság volt, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Ha megkérdeznél egy japánt arról, milyen ételt szokott magával vinni a munkahelyére, vagy mit ad uzsonnaként a gyerekeinek, valószínűleg a bentót mondaná.

A bento kultúra eredete az 5. századig nyúlik vissza, amikor is a földeken dolgozó munkások vízzel összekevert rizsgolyókat fogyasztottak elemózsia gyanánt. A későbbi korszakokban a rizs mellé húsok és más kiegészítők kerültek, amelyeket zsákokba és edényekbe csomagoltak. Az 1600-as években ezeket a tárolókat váltották a kézművesek által gazdagon díszített dobozkák. Manapság a bento, mint étel számtalan formában létezik, gyakorlatilag te is el tudod készíteni az otthon fellelhető alapanyagok használatával. Ez az uzsonnás doboz ideális lehetőséget teremt az egészséges étkezésre nevelésre.

A bento doboz gyerekeknek igazán nagyszerű meglepetéseket tartogathat. Az unalmas párizsis szendvics helyett a kicsik zöldségekkel és gyümölcsökkel tarkított, a szemet is gyönyörködtető uzsonnát vihetnek magukkal az iskolába. A többszintes dobozoknak a nagyszerűsége abban rejlik, hogy a könnyű rendszerezhetőségen túl, a változatosságra is lehetőséget ad.

Miért jó a bento doboz az iskolába?

A gyerek bento doboz kategória termékei a kicsik igényeire szabva készületek. A vidám és bájos figurák már önmagukban is kívánatosabbá teszik a dobozban található finomságokat. A gyerekeket unikornisok, lámák, flamingók és Leó oroszlán barátai kísérik az iskolákba.

A rekeszekkel felszerelt uzsonnás dobozokban különféle ételek szállíthatók. Külön részbe kerülhetnek a szendvicsek, a gyümölcsök és a zöldségek is. A termékekhez villa és kanál tartozik, melyek használatával az étkezés még higiénikusabb lehet.

Mivel a nálunk kapható összes gyerek bento doboz BPA mentes, így nem kell az egészségkárosító veszélyektől tartanod. A finomságokat csomagolás nélkül, közvetlenül a dobozban is elhelyezheted. A termékek rendkívül tartósak és a tisztításuk sem okozhat nehézségeket. Ha nem szereted a kézi mosogatást, csak tedd a mosogatógépbe a dobozokat.

Nézz szét a gyerekeknek szánt bento doboz kínálatunkban még ma, és rendelj házhoz otthonról!

Keresés