Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gyerek kulacsok

Rendezés:

Károsanyagmentes gyerek kulacsok

Az ember azon vágya, hogy a szomját oltó italokat bárhová magával vihesse, nem új keletű érzés. Már évezredekkel korábban is léteztek olyan eszközök, amelyek kifejezetten ezt a célt szolgálták. A kezdetleges kulacsok azonban még meg sem közelíthették a mai társaik minőségét. Az ilyen, főleg bőrből és fából készült italtárolók helyét a 20. században a fémekből és a műanyagból gyártott változatok vették át.

Napjainkban a gyerek kulacsok kiválasztása különösen nagy figyelmet követel meg a szülőktől, hiszen egyáltalán nem mindegy, miből isznak napközben az apróságok. Ha te is azok közé tartozol, akik igyekeznek tudatosan vásárolni, íme néhány fontos szempont a legjobb gyerek kulacs megtalálásához.

BPA mentes gyerek kulacsok az egészség védelmében

A BPA egy olyan adalékanyag, amit a gyártók a műanyag termékek előállításához már évtizedek óta használnak. Az utóbbi években azonban kiderült, hogy bizonyos körülmények között ez az anyag kioldódhat és az ételeken, valamint az italokon keresztül felszívódhat az emberi szervezetben. Ott számos szerv megbetegedéséért és különféle káros folyamatok elindításáért tehető felelőssé. 

A BPA a gyerekek esetén is komoly, akár maradandó problémákat idézhet elő. Bár napjainkban a hatóságok célirányos szabályokkal igyekeznek a műanyagok károsanyag tartalmának csökkentését elérni, a legjobb, ha olyan termékeket vásárolsz, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak egészségre veszélyes vegyületeket.

A webáruházunkban fontosnak tartjuk, hogy kizárólag BPA mentes gyerek kulacsok kerülhessenek a kicsik kezébe. Amennyiben nálunk vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy a gyermekeid italaiba semmiféle káros vegyi anyag nem juthat.

Bio kulacsok gyerekeknek és felnőtteknek

Kiemelt ügynek tekinted, hogy a gyerekek minél korábban megismerkedhessenek a környezetbarát életmóddal? A cukornádból és ásványi anyagokból gyártott, teljes mértékben műanyagmentes, bio kulacsaink 100%-ban képesek lebomlani, vagyis nem terhelik a Földet felesleges hulladékkal. Az ízsemleges kulacsokkal ráadásul a kellemetlen mellékízek miatt sem kell aggódnod.

A szilikongumival felszerelt kupak cseppmentes záródást tesz lehetővé, miközben az apró ujjak is könnyedén nyitni tudják. A kulacsokba az évszaknak megfelelően hideg és meleg, illetve szénsavas italokat is önthetsz. A kialakításuknak köszönhetően jól bírják az ütődéseket és az egyéb sérüléseket.

Milyen kulacsokat ajánlunk még?

A webáruházunk termékeit a kicsik és nagyok igényeit egyaránt figyelembe véve állítottuk össze. A lányok legnagyobb örömére a kínálatunkban helyet kapott a napjainkban oly népszerű unikornis kulacs is.

A szívószállal ellátott gyerek kulacsok külön kategóriába kerültek. A BPA mentes, tritán műanyagból gyártott termékek még az extrém igénybevételt is kitűnően bírják. A belső szívószál szilikonból készült, ennek köszönhetően szintén rendkívül tartós.

Lepd meg gyermekeidet egy remek kulaccsal, és rendelj házhoz az otthonod kényelméből még ma!

Keresés