Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bpa mentes gyerek kulacs

Rendezés:

BPA mentes gyerek kulacs az egészség védelmében

A kulacsok elődeit, a bőrből és fából készített italtároló edényeket már évezredekkel ezelőtt is használták az emberek. Az utazók a zárható tárolók segítségével nagyobb távolság megtételére voltak képesek, hiszen nem kellett folyamatosan iható vizű források után kutatniuk. A természetes alapanyagokból gyártott kulacsokat a XX. században a műanyag termékek váltották. A tömegtermelés sokkal olcsóbb volt, mint a kézimunka és nagy mennyiségek előállítását tette lehetővé.

A műanyag gyártás egy speciális folyamat, amelyhez az 1960-as évektől különféle adalékanyagokat használtak fel. A BPA vagy más néven biszfenol A napjainkban is az egyik legnagyobb mennyiségben alkalmazott vegyület. A probléma vele, hogy bizonyos körülmények között, hő hatására vagy sérüléseknél kioldódhat a műanyag termékekből. Élelmiszerekkel érintkezve az emberi szervezetbe kerül, ahol káros folyamatokat indíthat el. Mivel a webáruházunkban kizárólag BPA mentes gyerek kulacs kapható, így a vásárláskor nem kell aggódnod a veszélyes anyagok miatt.

BPA mentes kulacs gyerekeknek

A hagyományos BPA mentes gyerek kulacsainkból a kicsik biztonságosan fogyaszthatják az italaikat. A tritán műanyagból előállított termékek törhetetlenek és kiválóan bírják a strapát. Ezzel párhuzamosan rendkívül könnyűek, így a szállításuk az apró kezeknek sem jelenthet gondot. A hordozást a palack tetejére erősített fogantyú is segíti.

A kupakok szilikon betétet kaptak, ezáltal a folyadék nem tud kiömleni a kulacsból. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően ivás közben nem érezhető kellemetlen mellékíz. A gyerekek örömére, a palackokon a legbájosabb figurák kaptak helyet.

Szilikon szívószálas és BPA mentes gyerek kulacs

A napjainkban népszerűnek számító szilikon szívószálak komfortosabbá teszik az italok fogyasztását a kicsik számára. A műanyag változatokkal ellentétben a szilikon szívószálak sokkal ellenállóbbak, vagyis nehezebben tudják a gyerekek az éles fogacskáikkal átharapni őket. A tartóságuknak köszönhetően nem szorulnak sűrű cserére, így a környezetet is óvják a felesleges hulladéktermeléstől.

Miért fontos ez annyira? Tudtad, hogy a világban évente körülbelül 280 millió tonna műanyagot termelnek, aminek egyharmada szinte rögtön hulladékká válik? Egy szilikon szívószállas, BPA mentes gyerek kulacs megvásárlásával a gyermeked egészsége mellett a Földünk jövőjére is gondot viselhetsz.

A nálunk elérhető szilikon szívószálas termékek egytől-egyig törhetetlenek és a mosogatógépben is moshatók. A palackok tetején a kupakok cseppmentesen záródnak, így a folyadék minden körülmények között a kulacsban marad. A gyerekeket láma, unikornis és vadon élő állatok figurái várják.

BPA mentes bio kulacsok

A cukornád és ásványi anyagok felhasználásával gyártott bio kulacsaink egyáltalán nem tartalmaznak műanyagot. A termékek úgy lettek előállítva, hogy a kidobásuk után 100%-ban le tudjanak bomlani. Nincs kellemetlen mellékízük és a tapintásuk is sokkal természetesebb, mint a műanyag típusok esetén. A kulacsok a hideg, a meleg, valamint a szénsavas italok tárolására egyaránt alkalmasak. A szilikongumival felszerelt kupakok pedig nem engedik ki a folyadékot a tartályból. A kulacsok a 2018-as német Öko-Teszten kiváló minősítést értek el.

Tekintsd át a BPA mentes gyerek kulacs kínálatunkat, és rendeld meg a kicsiknek leginkább tetsző termékeket tőlünk még ma!

Keresés