Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Unikornisos kulacs

Rendezés:

Egy igazi cukiság bomba: az unikornis kulacs

 

Az egyszarvú vagy más néven unikornis egy fehér szőrű, leginkább a lóhoz hasonlító mitikus állat, amelynek a fején jellegzetes szarv található. Az ókori ábrázolásokon a mai megjelenésével ellentétben még őz lábakkal és oroszlán farokkal látható. A hiedelmek úgy tartották, hogy a szarva minden mérget képes közömbösíteni, persze csak akkor, ha sikerült valakinek befogni a lényt. Az unikornis körül terjedő mondák a középkorban sem tűntek el teljesen, sőt egyes főurak és uralkodók vagyonokat fizettek az utazóknak egy-egy eredetinek titulált szarvért. Az állat képe a patikák ajtaján és a címerekben is sokszor megjelent.

Az unikornis népszerűsége az elmúlt egy-két évtizedben ismét növekedni kezdett és szinte mindent elárasztottak a bájos figurák. Ott vannak a gyerekszoba falai között, a bögréken, a kulcstartókon, a mobilokon, de még a hölgyek sminkjein is. Valószínűleg nincs is olyan lányos szülő, aki ne találkozott volna ezzel az egyszarvú áradattal. A jelenség az ázsiai vidám ás pasztellszínű popkultúra világhódításával köthető össze, ami úgy tűnik, az egész Földön népes rajongótáborra talált. Ha a te gyermekeid is örülnének egy unikornisos kulacs ajándéknak, ismerd meg termékeinket! 

BPA mentes unikornisos kulacs lányoknak

A biszfenol A egy olyan vegyianyag, amit a műanyagok és gyanták előállítására használnak immár több évtizede. A BPA azonban a meleg hatására vagy sérüléseknél kiválhat, és élelmiszerekkel érintkezve, bekerülhet az emberek szervezetébe. Nagyobb mennyiségben az egészségre káros folyamatokat indíthat el. A tudósok például egyre több bizonyítékot találnak a gyerekkori elhízás és a biszfenol A-val készült termékek használata között. Egyes esetekben viszont az anyag ennél is komolyabb problémák megjelenéséhez vezethet.

Annak ellenére, hogy napjainkban már egyre inkább szabályozva van a BPA aránya a műanyag árukban, szülőként célszerű károsanyagmentes kulacsokat vásárolnod. A nálunk kapható unikornisos kulacsok garantáltan megfelelnek az Európai Unió élelmiszerbiztonsági követelményeinek. 

A webáruházunk unikornis kulacs kínálatról

A 340 ml-es unikornis kulacsunk szivárgásmentes szilikon betéttel ellátott kupakot kapott. A kupak tetején elhelyezett fogantyú a komfortos hordozást teszi lehetővé. A palack tritán felhasználásával készült, így ellenáll az ütéseknek és a leejtéseknek is. Ez különösen fontos szempont, ha a kulacs kisiskolás vagy annál fiatalabb gyerekek kezébe kerül.

Egy másik népszerű termékünk, az 500 ml-es, szívószálas kulacs, ami az alapanyagok és a minőség tekintetében teljesen megegyezik az előző változattal. A szilikon szívószál abban segít a gyerekeknek, hogy az ital elfogyasztása még kényelmesebb legyen.

A termékek a prémium minőségű anyagoknak köszönhetően teljes mértékben szag- és ízmentesek, a bennük tárolt italok a nap végére sem vehetnek fel kellemetlen mellékízeket. A könnyed tisztítás érdekében a palackokat a mosogatógéped felső tálcájában is moshatod.

A webshopunkon keresztül egyszerűen elvégezheted a rendelést, a termékekhez 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínálunk. Válaszd ki gyermekeiddel a tökéletes unikornisos kulacsot, és rendelj házhoz online még ma!

 

Keresés