Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Uzsonnás doboz

 

Rendezés:

Útmutató az uzsonnás doboz kiválasztásához

Azok a csomagolóanyagok, amelyekbe annak idején a szüleink az uzsonnára szánt szendvicseinket tették, már régen nem számítanak környezetbarát megoldásoknak. A Földünk és az egészségünk szempontjából jó hír, hogy egyszerhasználatos fóliák szerepét egyre inkább a tartós uzsonnás dobozok veszik át. Ezzel párhuzamosan az ételek minősége is változik, hiszen a dobozokban sokkal több hely áll a rendelkezésünkre a különféle finomságok szállítására, mint például egy nejlon zacskó esetén. 

A műanyag dobozok vásárlásánál azonban fontos figyelni a BPA mentes jelzésre. A biszfenol egy olyan vegyi anyag, amit a gyárak a műanyagok és a gyanták előállítására használnak. Bár a szakemberek a BPA lehetséges veszélyeivel hosszú ideig nem igazán foglalkoztak, a pár éve elvégzett kutatások beigazolták az anyag egészségkárosító hatásait. A BPA az ételeken és italokon keresztül jut be az emberi szervezetbe, a műanyag dobozok és palackok közreműködésével. Mivel a webáruházunkban kizárólag BPA mentes uzsonnás doboz kapható, a vásárlóinknak nem kell az egészségük miatt aggódniuk. Az ételeket környezetbarát módon, közvetlenül a dobozban is tárolhatják.  

Amennyiben uzsonnás dobozt keresel, de még nem igazán tudod, melyik típusra lenne szükséged, íme néhány hasznos tanács a vásárláshoz. 

Milyen szempontokat célszerű figyelembe venned? 

Ha szeretsz rendszerezni és eltérő ételeket csomagolni a dobozba, érdemes a rekeszekkel ellátott termékek között válogatnod. Az ilyen dobozokban változatos uzsonnákat és tízóraikat szállíthatsz a munkahelyedre. A webshopunkban a hagyományos uzsonnás doboz alkategória alatt található termékek kivehető rekeszei akár zöldség és gyümölcstartó tálcaként is használhatók. 

A funkciók tekintetében a zárhatóságra kell elsősorban figyelned. Mivel az uzsonnás dobozt általában ide-oda kell hurcolászni, nagyon jó, ha az ételek nem borulnak ki belőle. Nálunk a speciális zárófüllel ellátott dobozok mellett olyanok is helyet kaptak, amelyeket tetejét négy pontban lehet rögzíteni. Ennek köszönhetően a harapnivalók nem csak stabilan szállíthatók, de a frissességüket is képesek megőrizni. 

A minőség szintén egy lényeges kritérium a vásárlás során. A könnyen karcolható dobozok felületén idővel kisebb-nagyobb barázdák jönnek létre, amelyekben baktériumok telepedhetnek meg. Ezek eltávolítása a legnagyobb odafigyeléssel sem oldható meg tökéltesen. Ha viszont a webáruházunkban vásárolsz, biztos lehetsz a minőségben és a BPA mentes uzsonnás doboz tartósságában. 

Hol lelhetsz rá álmaid BPA mentes uzsonnás doboz termékeire? 

A webshopunk felületét úgy alakítottuk ki, hogy átlátható és egyszerűen kezelhető legyen. Az Uzsonnás doboz fül alatt kategóriákba szedve választhatod ki a neked szimpatikus termékeket. Itt a gyermekeknek gyártott uzsonnás dobozok is megtalálhatók, a vidám mintákkal gazdagított dobozok garantáltan meghozzák a kicsik étvágyát. A hagyományos uzsonnás dobozok alkategóriában pedig korosztálytól függetlenül, mindenki megvásárolhatja a neki tökéletes változatot. 

Ha neked is fontos a környezetvédelem és szeretnél tenni annak érdekében, hogy a bolygónk még élhetőbb legyen, tekintsd át a bio uzsonnás doboz termékeinket! Mivel a természetes cukornádból és ásványi anyagokból készült dobozok 100%-ban lebomlanak, nem károsítják a Föld élővilágát. 

Válassz magadnak, illetve szeretteidnek a BPA mentes uzsonnás doboz kínálataink közül még ma!

 

 

Keresés