Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bio uzsonnás doboz

Rendezés:

Bio uzsonnás doboz a környezetvédelem jegyében

Ha úgy gondolod, épp itt az ideje, hogy az uzsonnád, illetve a tízóraid szállítására használt csomagolóanyagokat praktikusabbra és tartósabbra cseréld, ismerkedj meg a bio uzsonnás doboz kínálatunkkal. A különleges módon előállított termékek nem csak a Földünket, de az egészségedet is óvják. A használatukkal csökkentheted a hulladéktermelésed, így járulva hozzá a fenntartható környezet és azon keresztül a saját magad védelméhez. 

A zero waste, vagyis a hulladékmentes életmód megvalósítása

Amíg az ember összhangban élt a természettel, nem kellett a környezeti értékek miatt aggódnia. A számára szükséges források meg sem közelítették a rendelkezésre álló mennyiségeket. A mérleg nyelve azonban idővel átlendült és az iparágak egyre több nyersanyagot követeltek maguknak. Ezzel párhuzamosan a csomagolásra szánt anyagok aránya is megnövekedett. A felhasználás után feleslegessé vált termékek az újrahasznosítási technológiák megjelenéséig hulladékként végezték. Ugyanakkor még mindig rengeteg szemét keletkezik, ezért a tudatosabb szemlélet kialakítása a lakossági szinten is kiemelten fontos feladat.  

Az otthoni szemeteszsákok tartalmának csökkentéséhez nem feltétlen kell nagy változtatásokra gondolnod. A fóliák és nejlon zacskók helyettesítése bio uzsonnás doboz termékekkel például nagyon jó kezdő lépés lehet a további eredmények felé. 

Miért vigyázz a műanyag uzsonnás dobozokkal? 

Az elmúlt években sokszor hallhattál a BPA-ról, illetve az azzal készített műanyag dobozok és kulacsok veszélyeiről. A BPA vagy más néven Biszfenol A, egy olyan kémiai vegyület, amit a gyártók a műanyagok és gyanták előállításakor használnak. A BPA tulajdonsága, hogy képes kiválni a műanyagból és az élelmiszereken keresztül bejutni az emberi szervezetbe. Ott mindenféle káros folyamatot indíthat el, különböző megbetegedéseket idézve elő. 

Bár napjainkban az illetékes szervezek igyekeznek szabályozni a kioldási határértéket, a műanyag áruk vásárlásakor célszerű figyelmesnek lenned. A webáruházunkban kapható uzsonnás dobozok mindegyike BPA mentes és mellékízt sem adnak a bennük tárolt ételeknek. A bio változatok pedig még ennél is többet nyújtanak a számodra.

Miért jó egy bio uzsonnás doboz

A természetes cukornádból és ásványi anyagokból gyártott bio uzsonnás doboz készleteink nem tartalmaznak műanyagot. Mivel 100%-ban képesek lebomlani, egyáltalán nem terhelik hulladékkal a környezetet. Az eltérő színekben kapható termékekben csomagolás nélkül szállíthatod a kedvenc finomságaidat, miközben a frissességük miatt sem kell aggódnod. A mellékelt elválasztóval tökéletesen rendszerezheted a gyümölcsöket, zöldségeket és más hideg ételeket. Ha viszont nincs szükséged rá, bármikor könnyedén eltávolíthatod. 

A zárófül nem engedi, hogy az ételek kiboruljanak, szépen egyben tartja a doboz tartalmát. A termékek a kézi tisztításon túl mosogatógépbe is helyezhetők. Ezek a tárolóeszközök 2018-ban elnyerték az Öko-Test kiváló minősítését, a webáruházunkban elérhető összes bio uzsonnás doboz pedig korosztálytól függetlenül, mindenki számára használható. Lepd meg magad vagy szeretteidet velük, és lépjetek a hulladékmentes élet útjára!

Keresés