Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hagyományos uzsonnás dobozok

Rendezés:
2.900 Ft
Raktáron
5 / 5 csillag!(1)
2.900 Ft
Raktáron
2.900 Ft
Raktáron
5 / 5 csillag!(2)
2.900 Ft
Előrendelhető
2.900 Ft
Raktáron

Hagyományos uzsonnás doboz iskolába és munkahelyre

Az uzsonnás doboz kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venned. Különösen nehéz a dolgod akkor, ha iskolás korú gyerekeknek vásárolsz, a kicsik és a praktikusabb felnőttek elvárásainak összeegyeztetése ugyanis szinte lehetetlen küldetésnek bizonyul. Talán már te is találkoztál olyan dobozokkal, amelyek kívülről nagyon csábítónak tűntek, de egyáltalán nem feleltek meg a használhatóság elveinek. Nem fért el bennük az étel, könnyen szétnyíltak vagy hamar tönkrementek.

Jó hír viszont, hogy a webshopunk kínálatában nem kell kompromisszumokat kötnöd a gyerekekkel. A termékeink minden kritériumnak eleget tesznek, tartósak, BPA mentesek és a kicsik örömére a bájos figurák is helyet kaptak rajtuk.

Milyen egy jó uzsonnás doboz iskolába?

A tökéletes uzsonnás doboz általában mindenki számára ugyanazt jelenti. Legyen elegendő hely benne az ételeknek, bírja a strapát és ne oldódjon ki belőle káros anyag. A hagyományos uzsonnás doboz kategória termékei egy elválasztó rekesszel lettel ellátva, így akár többféle finomságot is szállíthatsz bennük, anélkül, hogy összekeverednének. A szendvics mellé olyan egészséges harapnivalókat is tehetsz, mint a friss zöldségek vagy a gyümölcsök. Mivel a kis rekesz könnyen eltávolítható, tálcaként is használható. Az ilyen uzsonnás doboz iskolába és munkahelyre egyaránt vihető.

Az ételek frissen tartásáról a jól illeszkedő zárófül gondoskodik, aminek felnyitása a gyerekeknek sem okozhat nehézségeket. Az uzsonnák nem borulnak ki, és nem kenik össze a körülöttük tárolt füzeteket, jegyzeteket, valamint tankönyveket.

A termékek mind BPA mentesek, vagyis nem kell attól tartanod, hogy az egészségre ártalmas vegyületek kerülnének az ételbe. Az élelmiszereket nem kell külön becsomagolnod, az elkészítést követően már mehetnek is a dobozba. Mindez ideális lehetőséget teremt számodra a kevesebb hulladék termelésére és a környezetvédelemben való tudatosabb jelenlétre.

Mit kell tudni a BPA mentes uzsonnás dobozokról?

A BPA vagy Biszfenol A egy olyan ipari vegyi anyag, ami a felhasználásával készült műanyag dobozokból, valamint kulacsokból kioldódva, bejuthat az emberi szervezetbe. Első körben 70 éve kezdtek kísérletezni vele a tudósok, az 1960-as évektől pedig egyre több gyárban alkalmazták. Az utóbbi években megjelent tanulmányok azonban felhívták a figyelmet a BPA lehetséges veszélyeire. Képes beavatkozni a hormonháztartásba és kórosan befolyásolhatja a növekedést, a magzat fejlődését vagy éppenséggel a sejtregenerációt.

A vizsgálatok hatására az illetékesek különféle szabályokkal próbálták visszaszorítani a BPA határértékét a műanyag árukban. Annak ellenére, hogy már nagyon sok gyártó teljesen leállít a BPA műanyagok előállításával, az uzsonnás dobozok és kulacsok kiválasztásánál még mindig figyelemmel kell eljárnod. Mivel a webáruházunkban kizárólag BPA mentes termékeket árulunk, ha tőlünk rendelsz, ezt a problémát levesszük a válladról.  

Uzsonnás doboz iskolába vagy munkahelyre? Nézz körbe ajánlataink között még ma, és rendeld házhoz a kiszemelt termékeket!

Keresés