Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Uzsonnás táska

Rendezés:

Öko uzsonnás táskáink környezetbarát módon újrahasznosított műanyag palackokból készültek és thermo béléssel rendelkeznek. Többféle minták közül választhatsz itt is, reméljük megtalálod a hozzád illőt.

Az uzsonnás táska előnyei

Az uzsonnás táskák nem újkeletű termékek, az első változatokat már a középkorban is ismerték és használták az emberek. A japánok például az utazásaikra szánt ételeket szállították bennük. A kezdetleges prototípusok a 20. századra táska formát öltöttek és egyre változatosabb anyagokból készültek. A gyártók a gyerekekre is gondolva, vidám mintákat varrtak vagy festettek a termékekre. A tehetősebb apróságok valódi bőr táskában vihették magukkal az uzsonnát és a mellé járó italokat.

Napjaink uzsonnás táskái azonban az ételek egyszerű szállításán túl, egyéb lehetőségeket is tartogatnak. Ha uzsonnás táska vásárlás előtt állsz és szeretnél hasznos információkat kapni a nálunk elérhető termékekről, tarts velünk egy rövid áttekintésre.

Mire kell figyelned az uzsonnás táska vásárlásakor?

Nagyon fontos, hogy már a vásárlás elején tisztázd magadban, milyen célra keresel uzsonnás táskát a gyermeked számára. Ha mindennapi használatra szánod, a tartósság egyáltalán nem mellékes szempont! A táskának bírnia kell a kiképzést, beleértve a lehetséges koszolódást is.

Az gyerek uzsonnás táskáknak általában kétféle típusa létezik, a hátizsák formájú és a vállra akasztható. Az előbbi az iskolásoknak azért nem javasolt, mert az iskolatáska mellett lehetetlen felvenni. A vállon vagy a kézben is hordható változat ebből a szempontból sokkal praktikusabb megoldásnak tekinthető.

A szigetelt uzsonnás táskák nagy előnye, hogy akár több órán keresztül melegen vagy hidegen tudják tartani az ételeket, attól függően, mire van szükség. A nyári melegben például még a nap vége előtt megromolhatnak a finomságok vagy kellemetlenül felhevülhetnek a folyadékok. Egy kisebb jégakkuval és egy hőszigetelt táskával azonban az ilyen szituációk elkerülhetők.

Milyen uzsonnás táskákat kínálunk neked?

A gyerekek legnagyobb örömére a webáruházunkban a legédesebb figurákkal díszített uzsonnás táskák kaptak helyet. A kisfiúk és kislányok flamingós, rókás, valamint vadon élő állatok mintáival ellátott termékeink között válogathatnak. A vásárlásnál most kivételesen nem kell kompromisszumot kötnöd velük, hiszen a vidám táskák a szülői elvárásoknak is eleget tesznek.

Az újrahasznosított műanyag palackokból készült termékekkel együtt óvhatjátok Földünk természeti értékeit, a thermo szigetelés pedig lehetővé teszi, hogy az elkészített ételek és italok a hőmérséklettől függetlenül megőrizhessék a frissességüket. Jó hír, hogy a 21x16x13 centiméteres táskákban az uzsonnás doboz mellé nem csak a kulacs, de az étkészlet is elhelyezhető. Bár a termékek nehezen koszolódnak, az esetleges szennyeződéseket egy nedves ruha használatával könnyen el lehet távolítani a felületükről. A cipzárral ellátott fedő ráadásul nem engedi kiborulni a táska tartalmát.

Mivel a táskát a gyerek kézben szállíthatja, így az sem jelent gondot, ha a háta éppen nem szabad. Az uzsonnás táskákhoz válaszd kiváló, BPA mentes bento dobozainkat és kulacsainkat! Ha szeretnéd, mintázatban is megegyező szetteket állíthatsz össze a gyermekeid számára.

Tekintsétek meg együtt a nálunk elérhető uzsonnás táska termékeket, és válasszátok ki a tökéletes darabokat

Keresés