Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Uzsonnás táska gyerekeknek

Rendezés:

Milyen a jó uzsonnás táska gyerekeknek?

Az uzsonnás táskák az elmúlt években ismét nagy népszerűségre tettek szert a gyerekek körében. A modern, bélelt változatokban az élelmiszerek az évszaknak megfelelő hőmérsékleten tárolhatók anélkül, hogy megromlanának, vagy túlságosan lehűlnének a szállítás közben.

A minden igényt kielégítő uzsonnás táskák megjelenéséig azonban hosszú út vezetett. Az első, hasonló funkciókkal ellátott termékek évszázadokkal ezelőtt, a Távol-Keleten látták meg a napvilágot. A japánok az utazásaik során különféle dobozokban vitték magukkal az otthon elkészített, rizs alapú finomságaikat. Ezekből a fa dobozokból alakultak ki később a ma ismert uzsonnás dobozok és a táskák is. Az uzsonnás táskák a 20. században már igen változatos formában és minőségben voltak kaphatók. A gazdagabb szülők valódi bőrből készített típusokkal örvendeztették meg a csemetéiket.

De hogyan is néz ki napjainkban a tökéletes uzsonnás táska gyerekeknek és milyen szempontokat kell figyelembe venned a vásárlásnál?  

Hogyan válassz uzsonnás táskát a gyerekeknek?

Először is, nem árt tisztáznod, mire lesz felhasználva a gyerek uzsonnás táska. Minden napos iskolába, óvodába járásra vagy csak a nagyobb kirándulások alkalmával kerül elő? Ha nem kívánsz rendszeresen új táskák után kutatni, mindenképpen a tartósabb változatok mellett tedd le a voksodat. Olyan termékeket keress, amelyek bírják a gyakori terhelést, hiszen az apróságok nem mindig bánnak óvatosan a tárgyaikkal. A könnyű tisztíthatóság a szülők egyik legfontosabb elvárása az uzsonnás táskákkal szemben.

Napjainkban általában kétféle uzsonnás táskával találkozhatsz, az egyik a kézben vihető, a másik pedig a hátizsák formájú. Az iskolás korú gyerekeknek, akik alapvetően a hátizsákjukat is magukon cipelik, a kézi pántos megoldás ajánlott.

Ezek mellett, a bélésre is célszerű némi figyelmet fordítanod. Egy thermo uzsonnás táska gyerekeknek évszaktól függetlenül mindig frissen tartja a finomságokat. Nyáron nem engedi, hogy az ételek gyorsan megromoljanak, télen viszont a hideg ellen nyújt védelmet. Az ilyen táskába akár egy kisebb méretű jégakku is kerülhet.

A gyerek uzsonnás táska kínálatunkról

A webáruházunk termékpalettáját a gyerekek és szülők elvárásait egyaránt figyelembe véve alakítottuk ki. A bájos mintákkal ellátott uzsonnás táskák között minden apróság megtalálhatja a neki tetsző darabot. A kicsiket flamingók, rókák és különféle vadon élő állatok invitálják egy finom uzsonna vagy tízórai elfogyasztására. 

Az újrahasznosított műanyagok felhasználásával előállított táskák kiváló alkalmat kínálnak a környezettudatosabb életre neveléshez. Ha a termékek mellé a megegyező mintázatú dobozaink közül választasz, nem csak tökéletes szettet alakíthatsz ki, de lépéseket is tehetsz a hulladékmentes gondolkodás felé. Mivel a dobozok BPA mentes műanyagból készültek, az ételek eldobható csomagolások nélkül szállíthatók bennük.

A thermo bélés ideális lehetőséget teremt arra, hogy az elkészített harapnivalók az év bármely szakaszában megőrizhessék a frissességüket. A 21x16x13 cm-es uzsonnás táskák a dobozok mellett a kulacsok tárolására is alkalmasak.

Tekintsd meg az uzsonnás táska gyerekeknek kategória termékeit, és rendelj házhoz otthonod kényelméből még ma!

Keresés